Alles onder controle!

Wat doet Ad2Print?
Ad2Print, ons paradepaardje, is de complete oplossing voor het beheren van advertentiestromen: orderbevestiging naar de adverteerder, specificaties naar de leverancier, automatische PDF-controle en levering aan de drukker. Het systeem is flexibel en eenvoudig te implementeren binnen uw huidige workflow.

Wat doet Ad2Print specifiek voor u?
Stel, u bent zeer tevreden over uw reserverings- en factureringssysteem, maar voor uw advertentiemanagement werkt u met Excel-sheets of printjes. Advertenties komen per mail, server, WeTransfer of koerier binnen.
Ad2Print zou voor u het proces vanaf reservering t/m aanlevering aan prepress-bureau of drukker kunnen verzorgen. Met uploadmodule op uw eigen site!
Praktijkcase: Kluwer Nederland.

Wat levert Ad2Print u op?
Realiseert u zich wel eens hoeveel tijd uw trafficmedewerker besteedt aan de advertenties? En de controlerende dtp-er? En hoeveel tijd is uw verkoper kwijt met alle advertenties die via zijn mailbox binnenkomen?

Om het u inzichtelijk te maken, hebben we de besparingsmeter ontwikkeld. Het invullen hiervan verplicht u tot niets. Als uw organisatie efficiënt werkt, dan rolt dit er vanzelf uit. Of u weet precies hoeveel u zou kunnen besparen!

Wilt u meer informatie over Ad2Print? Klik dan hier.
De traffic manager over Ad2Print: "Met Ad2Print beheer ik onze hele advertentiestroom met twee vingers in de neus."  - Renée Vandewynckel, uitgeverij PropertyNL
Klik om naar de test te gaan