Uitgeverij Kluwer kiest voor Ad2Print

Kluwer, ťťn van de grootste uitgeverijen in Nederland en deel uitmakend van Wolters Kluwer, is een toonaangevende en wereldwijde leverancier van informatiediensten aan professionals. Kluwer is voor juridische, fiscale, financiŽle, bestuurlijke, HRM en commerciŽle beroepsgroepen al sinds jaar en dag de eerste keuze als het gaat om hun professionele informatievoorziening.

Sinds 2008 werkt de Adformatie Groep, onderdeel uitmakend van Kluwer, al met veel plezier met onder meer Ad2Print.

Eind 2009 is Kluwer Nederland overgestapt op een nieuw orderadministratie-systeem, Ad | Depot. De prettige ervaringen van de Adformatie Groep met de software en service van Service for Publishers, is voor Kluwer de doorslag-gevende reden geweest om Ad2Print te willen koppelen aan dit nieuwe systeem.

Kluwer maakt op haar eigen hoofdsite (kluwermedia.nl) gebruik van de uploadmodule. De inmiddels afgescheiden Adfo Groep - voorheen Adformatie Groep - doet hetzelfde (adformatie.nl).

Om een indruk te geven over hoeveel u kunt besparen met Ad2Print, hebbben we de besparingsmeter ontwikkeld. Het invullen hiervan verplicht u tot niets.

Wilt u direct meer weten over Ad2Print, neem dan vrijblijvend contact op. Bel ons - 020 330 96 70 - of klik hier als u door ons wilt worden gebeld.